Felicitare 3D PopnRock Balerine - o imagine surprinsa din lacul lebedelor printr-o felicitare speciala cu elemente dinamice.
search
  • Felicitare 3D PopnRock Balerine - o imagine surprinsa din lacul lebedelor printr-o felicitare speciala cu elemente dinamice.
  • Felicitare 3D PopnRock Balerine - spatele felicitarii contine camp pentru mesajul tau.

Felicitare 3D PopnRock Balerine

23,61 lei

Cod produs: PR105

Cantitate
24h in zilele lucratoare

Data estimata de livrare: marţi, 18 iunie 2024

local_shipping Transport rapid in 12-24 ore check_circle_outline Retur gratuit grade Importator unic

Apasa aici si comanda
rapid prin WhatsApp

check_circle_outlineProduse originale, preturi de importator

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Comanda telefonic: 0774.693.198/031.437.27.14

placeridica din showroom Sema Parc, Spaiul Independentei nr 319, sector 6, Bucuresti

Rating:
(0)

Felicitare 3D PopnRock – Balerine 

Felicitarea 3D PopnRock – Balerine iti va fascina prietenii cu o miscare in balans si elemente dinamice, speciale. Priveste cum elementele  interactive ale felicitarii iti dezvaluie o adevarata scena de balet prin actionarea revolutionara a diverselor parti si bucura-te de dinamica  in desfasurare. Paleta eleganta de rosu Crimson, safir si crem contribuie la senzatia bogata pe care aceasta felicitare o are. Felicitarea este compusa din doua laturi si o baza care ne pune in scena opt balerine din Lacul Lebedelor cu diverse elemente dinamice. Perspectiva panoramica a acestei scene este completata de o miscare de balans stanga-dreapta care da posesorului placerea participarii in momentul interactiunii. Daruieste aceasta felicitare pentru o impresie memorabila. Pe spatele felicitarii vei regasi un camp pentru mesaj pe care il poti folosi creativ.

Caracteristici:

  • Dimensiune felicitare: 18,5x16 cm;
  • Tip felicitare: 3D Pop-Up PopnRock;
  • Brand: Santoro London;
  • Caracteristici speciale: carton de cea mai buna calitate, felicitare tridimensionala, se poate plia pentru a putea fi expediata in plic, plic colorat asortat pentru felicitare inclus, spatiu pentru scriere mesaj, se poate legana stanga-dreapta, atentie la detalii pentru elementele mobile;
  • Ocazie: Aniversare, Onomastica, Zile speciale; Valentine's day;
  • Stil: Adulti, Copii, Pasionati ai dansului;