Alege Jadflamande.ro pentru cele mai inspirate cadouri sub licenta Santoro Gorjuss, figurine Papo si Comansi, puzzle-uri, jucarii pentru copii si produse din gama Disney pentru cei mici!

La noi poti gasi cadouri pentru orice ocazie si venim mereu in intampinarea ta cu produse noi, brand-uri de top, la nivel international. Ne-am gandit ca ar fi placut sa regasiti local produse pe care le-ati vazut in Spania, Franta, Anglia, Germania sau Grecia. Astfel, Jad Flamande a ajuns la tine prin intermediul acestor branduri si ne dorim sa fim alaturi de clienti in cele mai frumoase clipe din viata lor.

Nu ti-ar placea sa te transpui in starea din copilarie cand aveai emotii pe data de 24 decembrie? Hai sa aducem impreuna acel sentiment tuturor celor dragi: tu comanzi rapid online si noi iti trimitem acasa un cadou misterios pentru cei dragi tie! Cu siguranta vei beneficia de servicii de calitate, produse de top si cele mai frumoase si inspirate cadouri! 

 

Prin calitatea produselor pe care le comercializam dorim sa iti oferim si cele mai bune servicii:

·         Livrare rapida, in 24 h de la comanda- daca comanda este plasata pana in ora 16:00 (in zilele lucratoare);

·         Profesionalism, dovedit prin calitatea produselor si a servicilor oferite;

·         Cele mai mici preturi la produsele indragite de tine – unici importatori pentru aceste branduri in Romania: Santoro London, Papo France, Comansi, Bombata, Ferrari, Safta.

·         Gama variata de produse oferite, posibilitatea de a alege din peste 10000 de produse pentru copii sau pentru adulti.

·         Experienta de peste 15 ani in mediul online

 

Experienta ne recomanda si dorim sa fim alaturi de voi in orice moment, prin intermediul produselor comercializate.