Conditii de utilizare ale website-ului www.jadflamande.ro

 

 

Generalitati

 

Vizitarea website-ului www.jadflamande.ro si cumpararea produselor prezentate in acesta implica acceptarea integrala a termenilor si conditiilor care sunt detaliate in continuare.

 

Continut

 

Website-ul www.jadflamande.ro si toate informatiile continute de acesta sunt proprietatea firmei Ema Globo One Distribution S.R.L., sediu social: Bucuresti , sector 3, str.Th.Sperantia nr.98, CUI: RO15943966, J40/16092/2003, capital social 200 lei, care il administreaza. Toate produsele prezentate sunt protejate de drepturi de autor la nivel international. Orice reproducere de tip “pirat” a acestor produse, partial sau integral, constituie furt intelectual si va fi adus imediat la cunostinta producatorilor acestora, care vor actiona prompt prin toate mijloacele pentru apararea dreptului de autor si pedepsirea celor vinovati.

Intregul continut al website-ului www.jadflamande.ro (inclusiv logo-uri, texte, imagini, elemente grafice, baze de date, design web, programe etc.) este proprietatea Ema Globo One Distribution S.R.L. si/sau a furnizorilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala. Utilizarea fara acordul scris explicit al Ema Globo One Distribution S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

 Continutul acestui website este permanent verificat si actualizat. Totusi, este posibil sa existe erori neintentionate. Descrierile si preturile pot fi modificate de catre proprietar fara preaviz. Fotografiile au caracter informativ, putand exista mici diferente fata de produsul real, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Eventualele promotii prezentate in website sunt valabile in limita stocului. Aceste promotii pot fi intrerupte in orice moment, fara instiintarea prealabila a vizitatorului.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul website-ului www.jadflamande.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acest website este considerata tentativa de fraudare a sistemelor Ema Globo One Distribution S.R.L. si va pune in miscare actiunea penala imediata impotriva aceluia(acelora) care a(u) incercat acest fapt.


Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si Ema Globo One Distribution S.R.L. va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit acest lucru, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.


Dispozitii finale

Ema Globo One Distribution S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari asupra oricarei conditii prezentate, precum si orice modificari asupra website-ului www.jadflamande.ro fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre conditiile de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte conditii. Odata cu lansarea unei comenzi si cumpararea unui(unor) produs(e), clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

Forta majora

Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei si numai pe durata fortei majore.  

 

Conditii de returnare a produselor achizitionate la distanta

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor, fara ramburs,  se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. NU vor fi acceptate colete (cu produse returnate) care au valoare ramburs! Conform legii, Ema Globo One Distribution S.R.L. va inapoia prin mandat postal contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data primirii produselor returnate. Suma inapoiata nu va include si cheltuielile de transport, ci doar contravaloarea produselor.

Un produs returnat trebuie sa fie in ambalajul original al producatorului si in conditii perfecte pentru revanzare, adica sa fie complet, fara zgarieturi, lovituri, ciobiri, modicari fizice, fara etichete aditionale lipite sau alte inscrisuri direct pe ambalajul original al producatorului, ambalaj nedeteriorat si curat .

Produsele primite defecte

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa semnalati in decurs de 24 ore de la primire acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Ema Globo One Distribution S.R.L.

Produsele livrate gresit

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit imediat cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a Ema Globo One Distribution S.R.L. in termen de 24 de ore de la primirea produsului. Daca Ema Globo One Distribution S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse nefunctionale la primire sau colete deteriorate

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la primirea acestuia, puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati primirea lor.

Produs neconform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita in decurs de 24 ore returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Ema Globo One Distribution S.R.L.

Conditii generale de returnare

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate cu specificatiile de pe site. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Ema Globo One Distribution S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

In cazul in care doriti returnarea produsului cumparat din magazinul online jadflamande.ro, cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in maximum 10 zile calendaristice de la retur.

Produsul returnat :

 • NU trebuie sa fie deteriorat;
 • NU trebuie sa fi fost montat si demontat (rupt plasticul cu care au fost sigilate partile componente);
 • NU trebuie sa contina urme de utilizare;
 • Trebuie sa fie returnat ambalat cu toate accesoriile si etichetele intacte;
 • Trebuie sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat (factura, garantie, manual instructiuni,etc.);

Comenzi refuzate nejustificat de clienti - ne rezervam dreptul de a refuza onorarea comenzilor ulterioare pentru persoane care se afla in situatiile de mai jos

 • NU au fost gasite la adresa indicata in comenzi anterioare;
 • NU au acceptat comenzi anterioare sau au refuzat plata acestora;
 • Aceste conditii se aplica pentru orice website (inclusiv marketplace) in care produsele sunt livrate de Ema Globo One Distribution S.R.L.
 • Pentru persoanele aflate in aceste situatii, comenzi ulterioare pot fi onorate STRICT in urmatoarele conditii: plata comenzilor se face anticipat si integral si include taxele de transport tur/retur pentru comanda refuzata!

Ne rezervam dreptul de a refuza onorarea comenzilor pentru persoane care se afla in situatiile de mai jos

 • NU au mentionat date corecte si complete de contact sau livrare;
 • NU raspund la numarul de telefon mentionat in comanda.