Menu

Filtre

Activează filtre:
Disponibilitate v
Adresabilitate v
Licenta v
Ce cauti v
Alege produsul v
Pentru v

Abonați-vă aici la Newsletter!

Promotia saptamanii

Promotia saptamanii

IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Felicitari 

Felicitari

Felicitari 3D dinamice Paste, Sarbatori Pascale, Pasti

 • Felicitare Iepuras in cosulet 3D stil Origami Aceasta colectie de felicitari 3D, va ofera ocazia sa surprindeti prin spectulozitatea imaginilor si totodata sa transmiteti un mesaj de apreciere fata de evenimentul ce urmeaza a fi sarbatorit. Fiecare felicitare este însotita de plic si impreuna sunt sigilate intr-o folie de plastic.

  11,66 lei cu TVA
   
 • OR1014


  Felicitare 3D stil Origami-Iepurasi Aceasta colectie de felicitari 3D, va ofera ocazia sa surprindeti prin spectulozitatea imaginilor si totodata sa transmiteti un mesaj de apreciere fata de evenimentul ce urmeaza a fi sarbatorit. Dimensiuni:10.5x15cm

  11,66 lei cu TVA
   
 • OR6000


  Felicitare 3D stil Origami-Iepuras Aceasta colectie de felicitari 3D, va ofera ocazia sa surprindeti prin spectulozitatea imaginilor si totodata sa transmiteti un mesaj de apreciere fata de evenimentul ce urmeaza a fi sarbatorit. Fiecare felicitare este însotita de plic si impreuna sunt sigilate intr-o folie de plastic.

  11,66 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Oua in cos Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  10,61 lei cu TVA
   
 • Felicitare cu masca-Iepuras. Felicitarea este insotita de plic si poate fi expediata si prin posta. Dimensiunea aproximativa a felicitarii inchise este de 13 cm x 17 cm.  

  10,57 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Iepurasi Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

 • NB009


  Felicitare amuzanta gastronomica-Puisori. Pe spatele felicitarii se prezinta modul concret si practic, pas cu pas, in care se poate realiza respectivul decor gastronomic.

0774.693.198