Felicitare 3D Tres Panache-Trandafiri. O felicitare draguta apreciata la nivel international.
search
  • Felicitare 3D Tres Panache-Trandafiri. O felicitare draguta apreciata la nivel international.

Felicitare 3D Trespanache-Trandafiri

15,60 lei

Cod produs: 2019

Cantitate
livrare in 24h in zile lucratoare in limita stocului

Data estimata de livrare: marți, 23 iulie 2024

local_shipping Transport rapid in 12-24 ore check_circle_outline Retur gratuit grade Importator unic

Apasa aici si comanda
rapid prin WhatsApp

check_circle_outlineProduse originale, preturi de importator

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Comanda telefonic: 0774.693.198/031.437.27.14

placeridica din showroom Sema Parc, Spaiul Independentei nr 319, sector 6, Bucuresti

Rating:
(0)

Felicitare 3D Trespanache-Trandafiri

Felicitare 3D Trespanache-Trandafiri va surprinde prin design-ul modern combinat cu cea mai inalta inginerie a hartiei. Atunci cand vei deschide aceasta felicitare vei descoperi o imagine formata din elemente tridimensionale. Mesajul tau poate fi scris in campul special pentru text. Felicitarea 3D Trespanache-Trandafiri este insotita de un plic alb si vine intr-o folie de plastic transparenta.

Tres Panache: PopShots™ introduce aceasta linie eleganta de felicitari la National Stationery Show în 2004, combinand design-uri la moda, vesele, cu cea mai înalta inginerie a hartiei si adaugand glitter si panglici. Un an mai tarziu, PopShots primeste cea mai inalta distinctie din industria papetariei, «Card of the Year» LOUIE Award LOUIE Award, acordat de «International Gift Association» pentru primul model Tres Panache.

PopShots™ este una dintre companiile de top producatoare de felicitari tridimensionale din Statele Unite ale Americii, care a reusit sa uimeasca deopotriva atat clientii cat si fericitii beneficiari ai acestor felicitari. PopShots a transformat tehnologia de prelucrare a hartiei într-o forma de arta. În cei peste 25 de ani de existenta a castigat peste 50 de premii internationale de creatie, inovatie si design.

Gama felicitarilor tridimensionale realizate de aceasta companie este extrem de variata, cu o prezenta originala si unica în domeniu.Nota: Imaginile, design-ul, conceptul si tehnicile de realizare sunt protejate prin drepturi de autor, la nivel international!