Filtre

Disponibilitate

Pret

0,00 lei - 90,00 lei

Tip produs

Licenta

Pentru

Alege figurina

Culoare

Decoratiune

Alege felicitarea

Alege tipul felicitarii

Diorame

Brand

Colectie Gorjuss

Tematica

Categorie: Felicitari pentru orice ocazie

Filtre active

Felicitari pentru orice ocazie

Importanța expedierii felicitarilor

In fiecare an 7 februarie este ziua „Trimite o felicitare unui prieten". Desi unii dintre voi s-ar putea sa ironizeze si sa creada ca este vorba despre o sarbatoare stupida care a fost creata de industria de papetarie - divizia felicitari, cred ca este frumos si intr-o masura important sa ne reamintim de oamenii minunati din viata noastra si de impactul pe care-l poate avea o simpla expediere in viata lor.

Trebuie spus ceva despre primirea unei felicitari scrise in casuta postala. Este o nuanta a unei bucurii subtile pe care nu indraznesti sa o aduci la suprafata atunci cand gasesti in casuta postala si altceva decat plicurile cu facturi de utilitati sau corespondenta de publicitate. Cineva mi-a trimis un plic! Ce este in plic? De la cine? Momentul deschiderii plicului este cel mai intens pentru ca de fiecare data esti surprins de cum ai inspirat sau cum ai atins/impresionat alta persoana. Felicitarea primita de cele mai multe ori reflecta trairea sau emotiile persoanei care se gandeste la tine ori reflecta masura in care persoana a fost inspirata de tine. Este clar ca acea perosana si-a facut timp sa astearna pe hartie gandurile ei de bine, de bucurie, de afectiune plus un mic simbol reprezentat de cromatica sau imaginea sau si mai mult de complexitatea felicitarii. Cu cat este mai elevata felicitarea cu atat ai inspirat mai puternic persoana respectiva prin cine esti tu in raport cu el/ea.
Felicitarile se transmit cu ocazia unor evenimente speciale, pe care nu le poti rata sau marca printr-un simplu mesaj text pe what's app!

De ce sa transmiti o felicitare din hartie scrisa de mana? Primul motiv care vine rapid in minte este pentru ca sigur felicitarea va sta deschisa ceva vreme pe noptiera sau pe birou sau in bucatarie pe masa, la vedere! Apoi este pentru ca, chiar daca nu se intelege direct este un obiect fizic tangibil care aduce un mesaj care ramane viu in viata oricui, cel putin mai mult decat cateva secunde cat citesti sau vezi un mesaj electronic pe care-l uiti imediat. Al treilea motiv ar fi pentru ca felicitarea in sine prin felul in care a fost aleasa, dupa cum a fost creata/realizata arata pretuirea, gradul de interes al persoanei pentru tine!
Fie ca trimitem o felicitare pentru zi aniversara (cu sau fara bani in interior!), o felicitare de „mulțumire" sau o felicitare „ma gandesc la tine", oricare ar fi ocaziile sau motivele pentru care trimitem o felicitare scrisa de mana, mereu ea va fi apreciata si memorata ca moment special pentru ca aduce o stare/traire speciala.

Ce te impiedica sa transmiti o felicitare? Te provoaca ideea "ce sa scriu"? Te invit sa fii original si autentic si sa lasi stiloul sa scrie singur, inspiratia vine doar gandindu-te la persoana careia vrei sa-i atragi atentia! Treci direct la actiune, fi curajos si deschide felicitarea...inspiratia vine imediat ce ai luat stiloul in mana, pentru ca momentul in care ai cumparat felicitarea a fost momentul de prima inspiratie doar lasa-l sa se dezvaluie prin scris...!


Pe JadFlamande.ro vei regasi o gama variata de felicitari, avem in prezent peste 700 de modele disponibile in stoc. Fie ca ai nevoie de un cadou pentru o aniversare, pentru o zi onomastica sau pentru orice eveniment important din viata ta, alege sa incluzi in cadoul tau si o felicitare amuzanta sau foarte speciala pentru acea persoana.

Fie ca vorbim de felicitari amuzante, de felicitari cu personajele Disney, de felicitari cu flori sau diferite peisaje, la noi pe site vei gasi ceea ce cauti. Fie ca ai vrea o felicitare 3D, fie ca ai vrea o invitatie pentru petrecere, vei avea modele din game variate si domenii variante din care sa alegi.