Categorii

Abonați-vă aici la Newsletter!

Promotia saptamanii

Promotia saptamanii

IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Cum se face livrarea?

www.jadflamande.ro  este un magazin online. De la sediul social NU se fac livrari personale pentru comenzile lansate telefonic/online/prin email, ci DOAR cu expediere prin colet cu posta sau firma de curierat rapid.

Produsele se livreaza la adresa indicata in comanda si confirmata prin e-mail sau telefonic.

Expedierea produselor se face functie de stoc in maxim 24h de la confirmarea comenzii.

  1. Livrarea poate fi efectuata prin curierat rapid:
    • Produsele comandate vor fi livrate la adresa solicitata, in aproximativ 24 ore de la expedierea coletului — maximum 48 de ore de la confirmarea prin email sau telefonic a comenzii (tel: 031.437.27.14);
    • Clientii vor trebui sa achite costurile de transport (suplimentar, pe langa contravaloarea comenzii plasate) direct curierului care livreaza coletul.
  2. Livrarea poate fi efectuata prin serviciul de coletărie al Poştei Române:
    • Clientii vor trebui sa achite taxe postale in suma de 15.5 lei (TVA inclus), pe langa contravaloarea comenzii plasate.

 In colet, produsele sunt insotite de factura fiscala. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Nota

Dacă în decurs de maxim o săptămână nu primiţi înştiinţare de la oficiul poştal, mergeţi şi întrebaţi dacă nu cumva aţi primit un colet.
Retrimiterea coletelor care nu sunt ridicate de destinatar se poate face ulterior numai cu achitarea primei expediţii (dus-întors + taxă magazinaj = cca. 16-18 lei).
Ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să nu mai deservim persoanele care provoacă indirect pagube prin neglijenţa neridicării la timp a coletelor.

  

0774.693.198