Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree
search
  • Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree
  • Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree
  • Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree
  • Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree
  • Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree
  • Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree
  • Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree

Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree

76,30 lei

Cod produs: 743PL01

Cantitate
livrare in 24h in zile lucratoare in limita stocului

Data estimata de livrare: marţi, 30 aprilie 2024

local_shipping Transport rapid in 12-24 ore check_circle_outline Retur gratuit grade Importator unic

Apasa aici si comanda
rapid prin WhatsApp

check_circle_outlineProduse originale, preturi de importator

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Comanda telefonic: 0774.693.198/031.437.27.14

placeridica din showroom Sema Parc, Spaiul Independentei nr 319, sector 6, Bucuresti

Rating:
(0)

Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree

Poppi Love Carte activitati copii Apple Tree de la Santoro este o buna modalitate pentru ca cel mic sa invete lucruri noi si sa isi dezvolte imaginatia intr-o maniera interactiva si distractiva. Este un obiect foarte potrivit pentru a fi oferit cadou unui copil special din viata ta.

Aceasta carte de activitati pentru copii din colectia Poppi love - Apple Tree are copertile tari, legate cu spira si decorate cu nuante inspirate din natura, maro, verde si rosu. Coperta superioara este inscriptionata cu mesajul din partea lui Poppi "I love my reading tree". Coperta din spate ii suprinde pe prietenii lui Poppi, simpaticele aminalute invatand si citind.

In interiorul copertii din fata, gasim un buzunar ce contine o plasna pe care copilul o poate decupa astfel incat sa rezulte niste personaje 3D.

Prima parte a acestei carti de activitati cuprinde 2 modele de foi pentru ca cel mic sa isi poata crea propriul sau origami. Instructiunile pentru produsul finit care va reiesi se regasesc in stanga foii.

Urmatoarea sectiune a carti de activitati Poppi love Apple Tree de la Santoro cuprinde diferite schite de colorat cu Poppi si prietenii sai.

Urmatoarea parte a cartii este indicata de o pagina index, decorata cu o imagine in care ii regasim pe Poppi si prietenii ei. Aceasta sectiune este formata din 60 de pagini cu liniatura dictando, personalizate cu 2 mici iepurasi in coltul de sus.

Penultima sectiune a cartii de la Santoro contine 60 de pagini, prima jumatate a paginii fiind velina, iar in jumatatea de jos regasim liniatura dictando. Acest tip de pagini il vor ajuta pe cel mic sa isi spuna mai bine povestea, putand sa si deseneze si sa scrie foarte usor, ajutat de liniatura dictando. Aceste pagini sunt personalizate cu simpatica fetita Poppi in colturile de jos.

Ultima parte a cartii de activitati de la Santoro este formata din 60 de pagini veline, personalizate pe margini cu elemente din colectia Poppi Love.

Cartea de activitati Poppi Love Apple Tree este dotata si cu un elastic rosu, oferind protectie suplimentara filelor din interior.

  • Dimensiuni: 19 x 19 x 3 cm
  • Se recomanda copiilor peste 5 ani

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.