Set aselenizare - Descoperă Epopeea Apollo 11
search
  • Set aselenizare - Descoperă Epopeea Apollo 11
  • Set aselenizare

Set aselenizare

228,30 lei

Cod produs: NR20445

Cantitate
livrare in 24h in zile lucratoare in limita stocului
local_shipping Transport Gratuit: peste 400 lei

Data estimata de livrare: marţi, 26 septembrie 2023

check_circle_outline100% produse originale in conformitate cu normele europene

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Telefon: 0774.693.198/031.437.27.14

placesau te asteptam sa iti ridici produsele din zona Grozavesti, sector 6, Bucuresti

Descoperă Setul Aventurii Spațiale: Reconstituirea Epopeei Misiunii Apollo 11!

Ai mereu visat să te avânți în necunoscutul cosmic? Setul nostru Aventură Spațială te transpune în inima unei misiuni legendare - Apollo 11! Cu 8 elemente autentice, acest set este poarta către epoca în care omenirea a cucerit cerul și stelele.

Cu ce te vei bucura:

  • Modul de Transport Spațial: Simbol al curajului, acest modul reprezintă începutul unei călătorii în spațiu. Te vei simți ca un adevărat astronaut pregătindu-te să îți îndeplinești destinul cosmic.
  • 3 Astronauți:În misiunea ta imaginară, vei coordona echipajul de exploratori ai spațiului cosmic. Imaginația ta nu are limite atunci când îi ghidezi în aventurile lor cele mai îndrăznețe.
  • Autovehicul de Transport Selenar: Explorează suprafața lunară cu acest autovehicul inovator. Navighează terenul necunoscut și descoperă secretele Lunii ca un adevărat pionier spațial.
  • Modul de Aselenizare: Simulează momentul tensionat al aterizării pe Lună. Cu detaliile sale realiste, modulul de aselenizare îți aduce aminte de realizările remarcabile ale omenirii.
  • Suprafața Lunii Reconstituită: Atunci când ești în Aventură Spațială, ai parte de o experiență autentică. Cu suprafața lunară detaliată, simți că pășești cu adevărat pe Lună.
  • Steagul Emblematic: Amintește-ți momentul istoric al aselenizării cu fiecare privire asupra steagului care "flutură" cu mândrie în atmosfera lunară

Cu dimensiunea sa compactă de 30x30x5 cm, cutia aduce o bijuterie cosmică în colecția ta. Realizată din plastic de înaltă calitate, această jucărie nu este doar pentru copii, ci și pentru pasionații de spațiul cosmic, colectionari de toate vârstele.

Cucerirea Spațiului În Propria Ta Casă!

Pentru fiecare iubitor de aventură cosmică, acest set Aventură Spațială este o comoară de păstrat. Acționează acum și adaugă un strop de mister și eroism istoric în viața ta cu acest produs de referință. Explorează cosmosul într-un mod unic și bucură-te de fiecare detaliu fascinant al misiunii Apollo 11.

***Recomandam utilizarea acestui set doar copiilor peste varsta de 8 ani

Recenzii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.