Set gravura incepatori, locuri celebre, Muntele Rushmore
search
  • Set gravura incepatori, locuri celebre, Muntele Rushmore
  • Set gravura - locuri celebre-Muntele Rushmore 29x39cm

Set gravura - locuri celebre-Muntele Rushmore 29x39cm

39,81 lei

Cod produs: FAM-8

Cantitate
livrare in 24h in zile lucratoare in limita stocului

Data estimata de livrare: joi, 30 mai 2024

local_shipping Transport rapid in 12-24 ore check_circle_outline Retur gratuit grade Importator unic

Apasa aici si comanda
rapid prin WhatsApp

check_circle_outlineProduse originale, preturi de importator

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Comanda telefonic: 0774.693.198/031.437.27.14

placeridica din showroom Sema Parc, Spaiul Independentei nr 319, sector 6, Bucuresti

Rating:
(0)

Set gravura - locuri celebre-Muntele Rushmore 29x39cm

Cu acest Set gravura - locuri celebre-Muntele Rushmore 29x39cm faci primul pas in lumea fascinanta a artei! Ce este Arta? Arta vizuala, este un obiect vizual sau o experienta creata in mod constient printr-o expresie a priceperii sau imaginatiei.

  • Ce trebuie sa faci?... este destul de simplu cu ajutorul unei raclete (cutter pentru gravura) se scrijeleste cu atentie liniile predefinite in tonuri de gri imprimate pe placa neagra, descoperind si punand in valoare Muntele Rushmore in tonuri de argintiu stralucitor.
  • O aventura amuzanta si totodata educativa! Vei gasi pe spatele fiecarui pachet o scurta istorie a locului pe care l-ai ales.
  • Acest Set gravura - locuri celebre-Muntele Rushmore 29x39cm contine placa din carton pretiparita, o racleta (cutter gravura), un carton de exersare, instructiuni usor de urmat si o scurta istorie a locului ales.
  • Respecta normele ASTM D4236.
  • Recomandat copiilor peste 8 ani.
  • Dimensiuni: 29 x 39 cm
  • Te invitam la o calatorie in intreaga lume cu aceste sezationale seturi de gravura Engraving Art™. Scraperboard-ul este o placa din carton realizata din doua straturi, unul de baza in culori metalice si unul de suprafata, negru, realizat din cerneala speciala usor cerata. Aceasta placa din carton reprezinta baza ca si in linogravura, pentru a scrijeli (grava) suprafata neagra dezvaluind prin liniile desenate baza metalica.
  • De ce sa te initiezi in arta gravarii? Folosind instrumente pentru srijelire(stilou, perie pentru scijelit sau cutit pentru scrijelit) puteti crea desene valoroase prin scrijelirea cernelii negre si dezvaluirea placii de dedesubt. Această tehnica este similara cu desenarea cu creion alb pe o hartie neagra, creand un efect surprinzator in final.