Filtre

Activează filtre:
Alege produsul v
Licenta v
Adresabilitate v

Abonați-vă aici la Newsletter!

Promotia saptamanii

Promotia saptamanii

IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Felicitari 3D pop-up 

 • 912


  Felicitare 3D Treasure-Patut cu animale Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  18,21 lei cu TVA
   
 • 2049


  Felicitare 3D Trespanache-Cafenea. Fiecare felicitare este invelita intr-o folie transparenta. In interior sunt doua prietene la o cafea in format 3D. De asemenea felicitarea este prevazuta cu plic. Dimensiune felicitare inchisa: 13x19 cm.  

  8,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Cal de echitatie Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  18,21 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D Treasure-Cel mai bun prieten. O felicitare speciala pentru barbati. Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. Dimensiune felicitare: 13x13 cm.

  18,21 lei cu TVA
   
 • F2


  Felicitare 3D-Zane Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,44 lei cu TVA
   
 • 829


  Felicitare 3D Treasure-Sirena. Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  18,21 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Prietenul fermierului Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,44 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Catelus cu os Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,44 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D Treasures ilustrand un robot. Deosebit de spectaculoasa. De la prima deschidere te fascineaza captivanta imagine tridimensionala. Cu folie argintie si culori vii aceasta felicitare este perfecta pentru a insoti un cadou sau doar pentru a fi daruita. Dimensiunea felicitarii este de 13 x 13 cm

  18,21 lei cu TVA
   
 • DOL1


  Felicitare 3D-Delfini Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,44 lei cu TVA
   
 • T31396


  Jucarie Set de construit-Activitati- 193 piese compatibile integral si cu piesele produse de alte marci de calitate. Contine o casuta doua figurine si o frumoasa gradina. Lasa-ti imaginatia sa circule libera şi construieste cele mai indraznete si originale lucruri. Dimensiune cutie (cm): 30.5x28.5x5. Numar piese (buc): 193. Varsta: 8+

  82,53 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Gata de joaca Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,44 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Pisoi la joaca Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,44 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Oceanul adanc Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,44 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Zane Roz Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,44 lei cu TVA
   
 • 1026


  Felicitare 3D Treasure-Vinuri Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  18,21 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D cu sunet carusel.  Dimensiuni 13 x 8 cm. Design-ul deosebit si interesant este completat de sunetul original care se emite cand este apasat butonul de pe fata felicitarii. Ascultati mai jos sunetul felicitarii

  24,16 lei cu TVA
   
 • 929


  Felicitare 3D Treasure-Motocicleta Harley Davidson Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  18,21 lei cu TVA
   
 • 861


  Felicitare 3D Treasure-Printesa. Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  17,49 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Oua in cos Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  10,61 lei cu TVA
   
 • 647


  Felicitare 3D Treasure-Fotbal. Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  18,21 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D Pop-Up - Stropitoare Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  18,21 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Fluturasi pe flori Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,44 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D Pop-Up - Petecerea maimutelor Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie. Dimensiune...

  18,15 lei cu TVA
   
 • 994


  Felicitare 3D Treasure-Formatie rock Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  18,21 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D - Santa's Help culori vii design incantator

  9,44 lei cu TVA
   
 • 842


  Felicitare 3D Treasure-Trofeu. Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  17,49 lei cu TVA
   
 • 860


  Felicitare 3D Treasure-Masina de curse. Spre deosebire de celelalte felicitari 3D, Tresures se deschid într-o maniera magica, încantand privirea. La hartia de o calitate minunata a fost adaugata o experienta senzoriala constituita din sclipici, panglici, dantela si plus, transformand aceasta colectie în adevarate obiecte de colectie.

  18,21 lei cu TVA
   
 • Felicitare Buburuza 3D In interior este o buburuza in format 3D. Felicitarea este invelita intr-o tipla transparenta.  Dimensiune felicitare: 13x19 cm.

  8,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D Pop-Up - Fluturi  Deosebit de spectaculoasa. De la prima deschidere te fascineaza captivanta imagine tridimensionala, si te trezesti transportat in lumea de basm a fluturilor. Cu glitter si culori vii aceasta felicitare este perfecta pentru a insoti un cadou sau doar pentru a fi daruita. Dimensiunea felicitarii este de 13 x 13 cm

  17,49 lei cu TVA
   
 • 2036


  Felicitare 3D Trespanache-Cursa de masini. Fiecare felicitare este invelita intr-o folie transparenta. In interior este o masina in format 3D. De asemenea felicitarea este prevazuta cu plic. Dimensiune felicitare inchisa: 13x19 cm.

  8,09 lei cu TVA
   
0774.693.198