Filtre

Disponibilitate

Pret

30,00 lei - 285,00 lei

Tip produs

Alege figurina

Decoratiune

Brand

Tematica

Categorie: Decoratiuni ceramica

Filtre active

Decoratiuni ceramica

Decoratiuni din ceramica - cele mai colorate animale de companie din lume

O colectie uimitoare, unica, care cuprinde decoratiuni cu animale senzationale, in care exista cate ceva pentru toata lumea, de la printul broscoi Freddy, la pisica Caramel si pana la bulldogul Jack.

Decoratiuni ceramice nonconformiste si amuzante

Decoratiuni ceramice remarcabile, rezultatul unui concept original, absolut unic. Iti inspira bucurie si nemarginire, fiind la trecerea de la copilarie catre maturitate, de la creatia naiva catre arta.
Te atrage de la prima privire si nu iti permite sa o ignori. Te determina sa ii patrunzi creatia si nu poti ramane indiferent, trezindu-ti curiozitatea si dorinta de a o intelege, de a o avea aproape.
Iti ofera un amalgam de senzatii colorate, care iti explica viata in culori si forme cunoscute, dar si nemaivazute.

Inveseleste-ti casa cu aceste interesante pusculite din ceramica inedit decorate

Utilizate in principal drept elemente decorative, produsele din colectia noastra pot avea concomitent si o utilizare practica cum ar fi pusculita, suport pentru ochelari sau pentru diverse ustensile de bucatarie (lingura, burete,…). Nu o sa va vina sa credeti, dar avem decoratiuni tip solnita, tip bomboniera sau ca suport pentru scobitori, bol pentru mancarea pisicii. Si nu in ultimul rand avem suport pentru peria de toaleta si hartia igienica de la baie…
Articolele noastre, originale, vesele, capricioase, amuzante și unice va pot decora si inveseli intreaga casa, fiindu-va alaturi in bucatarie, in living, pe terasa si chiar in baie…