Saint Bernard
search
  • Saint Bernard

Saint Bernard - Figurina Papo

42,22 lei

Cod produs: P54009

Cantitate
livrare in 24h in zile lucratoare in limita stocului

Data estimata de livrare: joi, 30 mai 2024

local_shipping Transport rapid in 12-24 ore check_circle_outline Retur gratuit grade Importator unic

Apasa aici si comanda
rapid prin WhatsApp

check_circle_outlineProduse originale, preturi de importator

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Comanda telefonic: 0774.693.198/031.437.27.14

placeridica din showroom Sema Parc, Spaiul Independentei nr 319, sector 6, Bucuresti

Rating:
(0)

Saint Bernard - Figurina Papo

Jucaria Saint Bernard este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape realitate de prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Saint Bernard poate fi o jucarie pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Cainele Saint Bernard Este un caine de talie mare, puternic, cu aspect patrat, musculos si viguros. Capul este mare, lat, cu un bot scurt, bont, jumatate cat craniul. Ochii sunt de marime medie, caprui inchis, iar pielea de sub ochi face cute atunci cand este in stare de alerta. Cainele Saint-Bernard  este inteligent, cu un puternic simt de orientare si olfactiv, linistit, calm, jucaus, nu latra mult.

Este una din cele mai cunoscute rase, avand ca stramos Dogul Tibetan. A fost adus in Elvetia de colonistii romani care il foloseau la paza proprietatilor. Prin incrucisari cu cainii din Muntii Alpi s-a obtinut Saint-Bernardul de astazi. In secolul al XVII lea a fost dresat si invatat sa salveze oamenii de sub avalanse de catre calugarii de la Adapostul Saint Bernard (de unde i se trage si numele).

Se simt cel mai bine in aer liber, dar se poate adapta si intr-un apartament daca are suficient spatiu (este un caine de talie mare). Cu un nivel mediu de activitate, acest caine are nevoie de zilnica de miscare, de plimbari lungi unde poate alerga fara lesa. Are nevoie de dresaj si socializare.

  • Figurina Papo Saint Bernard isi pastreaze caracteristicile si proprietatile timp indelungat, chiar si pentru generatiile urmatoare! Nu contine substante toxice.
  • Dimensiuni: 12.8 x 4.8 x 6.7 cm
  • Greutate: 85 g
  • Varsta: +3 ani