Planificator saptamanal Gorjuss Bee Loved
search
  • Planificator saptamanal Gorjuss Bee Loved
  • Planificator saptamanal Gorjuss Bee Loved
  • Planificator saptamanal Gorjuss Bee Loved

Planificator saptamanal Gorjuss Bee Loved

53,20 lei

Cod produs: 902GJ01

Cantitate
livrare in 24h in zile lucratoare in limita stocului

Data estimata de livrare: marţi, 30 aprilie 2024

local_shipping Transport rapid in 12-24 ore check_circle_outline Retur gratuit grade Importator unic

Apasa aici si comanda
rapid prin WhatsApp

check_circle_outlineProduse originale, preturi de importator

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Comanda telefonic: 0774.693.198/031.437.27.14

placeridica din showroom Sema Parc, Spaiul Independentei nr 319, sector 6, Bucuresti

Rating:
(0)

Planificator saptamanal Gorjuss Bee Loved

Planificator saptamanal Gorjuss Bee Loved este cea mai amuzanta metoda de a-ti organiza timpul la birou sau acasa. 

Cand ai nevoie sa fii ajutat in organizare, cel mai bine te poate ajuta un planificator. Nu vrei sa uiti de intalniri importante, de planuri alaturi de cei dragi, de task-uri importante, acest planificator te poate ajuta. 

Planificatorul saptamanal Gorjuss Bee Loved este format din 100 de foi frumos colorate, in care vom regasi toate cele 7 zile ale saptamanii, fiecare cu un spatiu pentru a-ti nota lucruri importante, un spatiu pentru data si unul pentru telul pe care doresti sa ti-l indeplinesti. Pe fata planificatorului vom avea un decor marca Santoro London: foi viu colorate, dungile celebre alb cu negru, floricele si albinute delicate. Zilele lucratoare sunt despartite de zilele de weekend de micuta Bee Loved. Dimensiunea acestui planificator saptamanal este perfecta si poate fi pus langa tastatura. 

Planificatorul saptamanal Gorjuss Bee Loved contine si doua carnetele cu notite, cu cate 25 de foi fiecare, perfecte pentru tastatura. Astfel poti lasa un mesaj simpatic celor din jur cu aceste notite care se pot pune intre taste. Cele doua carnetele cu notite sunt unul sub forma de floricica galbena si micuta Bee Loved deasupra si unul sub forma de inimioara roz si micuta Tall Tails deasupra.

Contine: 100 foi cu organizare saptamanale si cate 2 carnetele a cate 25 foi pentru notite perfecte pentru taste. 

Dimensiune: 36.5x10x1 cm 

Atentionare!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.