Menu

Filtre

Activează filtre:
Disponibilitate v
Adresabilitate v
Ce cauti v
Alege produsul v

Abonați-vă aici la Newsletter!

Promotia saptamanii

Promotia saptamanii

IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Seturi artistice pentru colorat - tablou 

Seturi artistice pentru colorat - tablou

Seturi artistice pentru colorat - tablou

 • Tablou Coloraza pe numere-Tigru cu pui Masterpiece Glitter Pictură  este un kit ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Ofera ore de bucurie pentru artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor. Varsta: 8+

  25,80 lei cu TVA
   
 • Set creativ tablou cu glitter - Tigru alb Pictura cu glitter, adevarata provocare!  Vorbim despre un concept original si foarte special inclus in colectia picturilor ghidate printr-o schema numerotata.        

  64,95 lei cu TVA
   
 • Tablou Glitter Picteaza pe Numere-Balerina Pictura cu glitter, adevarata provocare!  Vorbim despre un concept original si foarte special inclus in colectia picturilor ghidate printr-o schema numerotata. Sunt utilizate vopseluri acrilice pentru a crea o imagine care poate fi in final înfrumusetata cu mult sclipici.      

 • K045


  Tablou Picteaza pe numere-Pescarusi Masterpiece Glitter Pictură  este un kit ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Ofera ore de bucurie pentru artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor.

 • Tablou Coloreaza pe numere-Catei in barca Masterpiece Glitter Pictură  este un kit ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Ofera ore de bucurie pentru artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor.

 • Tablou Coloreaza pe numere-Pisoi Masterpiece Glitter Pictură  este un kit ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Ofera ore de bucurie pentru artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor. Varsta: 8+

 • Tablou Picteaza pe numere-Delfini Masterpiece Glitter Pictură  este un kit ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Ofera ore de bucurie pentru artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor.

 • Tablou Coloreaza pe numere-Cai Masterpiece Glitter Pictură  este un kit ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Ofera ore de bucurie pentru artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor.

 • Tablou Coloreaza si Sterge-Pesti tropicali Setul contine un tablou tiparit in alb-negru, 3 carioci si o bucata de pasla folosita la amestecarea culorilor. Colorati pe rand fiecare zona a tabloului. Amestecarea culorilor le va face si mai stralucitoare.Frecati zona colorata cu bucata de pasla si textura uimitoare va aparea ca prin minune.  

 • Tablou Coloreaza si Sterge-Papagali Setul contine un tablou tiparit in alb-negru, 3 carioci si o bucata de pasla folosita la amestecarea culorilor. Colorati pe rand fiecare zona a tabloului. Amestecarea culorilor le va face si mai stralucitoare.Frecati zona colorata cu bucata de pasla si textura uimitoare va aparea ca prin minune.  

 • Tablou Coloreaza si Sterge-Pisoi Setul contine un tablou tiparit in alb-negru, 3 carioci si o bucata de pasla folosita la amestecarea culorilor. Colorati pe rand fiecare zona a tabloului. Amestecarea culorilor le va face si mai stralucitoare.Frecati zona colorata cu bucata de pasla si textura uimitoare va aparea ca prin minune.  

 • Tablou Coloreaza si Sterge-Zana Setul contine un tablou tiparit in alb-negru, 3 carioci si o bucata de pasla folosita la amestecarea culorilor. Colorati pe rand fiecare zona a tabloului. Amestecarea culorilor le va face si mai stralucitoare.Frecati zona colorata cu bucata de pasla si textura uimitoare va aparea ca prin minune. Se recomanda pentru...

 • K041


  Tablou Picteaza pe numere-Cai in mare Masterpiece Glitter Pictură  este un kit ideal pentru a introduce acuarela tanarului artist cu sau fără experienţă. Ofera ore de bucurie pentru artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor.

 • Set creativ tablou cu glitter - Lup alb Pictura cu glitter, adevarata provocare!  Vorbim despre un concept original si foarte special inclus in colectia picturilor ghidate printr-o schema numerotata.        

 • Set creativ tablou cu glitter - delfini Pictura cu glitter, adevarata provocare!  Vorbim despre un concept original si foarte special inclus in colectia picturilor ghidate printr-o schema numerotata.        

 • Set creativ tablou cu glitter - Masca Pictura cu glitter, adevarata provocare!  Vorbim despre un concept original si foarte special inclus in colectia picturilor ghidate printr-o schema numerotata.        

 • Set creativ tablou cu glitter - Lebede Pictura cu glitter, adevarata provocare!  Vorbim despre un concept original si foarte special inclus in colectia picturilor ghidate printr-o schema numerotata.        

 • Set creativ tablou cu glitter - Craiasa zapezii Pictura cu glitter, adevarata provocare!  Vorbim despre un concept original si foarte special inclus in colectia picturilor ghidate printr-o schema numerotata.        

 • Set creativ tablou cu glitter - Dansatoarea Pictura cu glitter, adevarata provocare!  Vorbim despre un concept original si foarte special inclus in colectia picturilor ghidate printr-o schema numerotata.        

 • Tablou pictura pe numere - Sat de pescari Un set de pictura pentru avansati, o selectie de imagini dragute ce pot fi pictate intr-o maniera individuala Ofera ore de relaxare pentru artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor.

 • Tablou Picteaza pe numere - Catei Huskie Un set de pictura pentru avansati, o selectie de imagini dragute ce pot fi pictate intr-o maniera individuala Setul cretiv educativ ofera ore de deconectare pentru tanarul artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor.

 • Picteaza pe numere - Tablou buchet romantic Un set de pictura pentru avansati, o selectie de imagini dragute ce pot fi pictate intr-o maniera individuala Ofera ore de deconectare pentru tanarul artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor.

 • Picteaza pe numere - Tablou cu tigri Un set de pictura pentru avansati, o selectie de imagini dragute ce pot fi pictate intr-o maniera individuala Ofera ore de deconectare pentru tanarul artist in timp ce invata arta de umbrire şi amestecarea culorilor.

 • Set creativ educativ - Coloreaza pe numere - O zi de varaSetul coloreaza pe numere, contine un tablou tiparit,10 creioane colorate, ascutitoare si instructiuni. Este un set ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Dimensiuni plansa desen 22 cm x 30 cmDimensiuni set: 24 cm x 33 cmVarsta recomandata : 8 ani+    

 • Set creativ educativ - Coloreaza pe numere - WestieSetul coloreaza pe numere, contine un tablou tiparit,10 creioane colorate, ascutitoare si instructiuni. Este un set ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Dimensiuni plansa desen 22 cm x 30 cmDimensiuni set: 24 cm x 33 cmVarsta recomandata : 8 ani+     90672057082

 • Set creativ educativ - Coloreaza pe numere - Pesti tropicaliSetul coloreaza pe numere, contine un tablou tiparit,10 creioane colorate, ascutitoare si instructiuni. Este un set ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Dimensiuni plansa desen 22 cm x 30 cmDimensiuni set: 24 cm x 33 cmVarsta recomandata : 8 ani+...

 • Set creativ educativ - Coloreaza pe numere - Animale marineSetul coloreaza pe numere, contine un tablou tiparit,10 creioane colorate, ascutitoare si instructiuni. Este un set ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Dimensiuni plansa desen 22 cm x 30 cmDimensiuni set: 24 cm x 33 cmVarsta recomandata : 8 ani+...

 • Set creativ educativ - Coloreaza pe numere - VrajitorSetul coloreaza pe numere, contine un tablou tiparit,10 creioane colorate, ascutitoare si instructiuni. Este un set ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Dimensiuni plansa desen 22 cm x 30 cmDimensiuni set: 24 cm x 33 cmVarsta recomandata : 8 ani+...

 • Set creativ educativ - Coloreaza pe numere - FluturiSetul coloreaza pe numere, contine un tablou tiparit,10 creioane colorate, ascutitoare si instructiuni. Este un set ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Dimensiuni plansa desen 22 cm x 30 cmDimensiuni set: 24 cm x 33 cmVarsta recomandata : 8 ani+...

 • Set creativ educativ - Coloreaza pe numere - DinozauriSetul coloreaza pe numere, contine un tablou tiparit,10 creioane colorate, ascutitoare si instructiuni. Este un set ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Dimensiuni plansa desen 22 cm x 30 cmDimensiuni set: 24 cm x 33 cmVarsta recomandata : 8 ani+...

 • Set creativ educativ - Coloreaza pe numere - JaguarSetul coloreaza pe numere, contine un tablou tiparit,10 creioane colorate, ascutitoare si instructiuni. Este un set ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Dimensiuni plansa desen 22 cm x 30 cmDimensiuni set: 24 cm x 33 cmVarsta recomandata : 8 ani+     90672057082

 • Set creativ educativ - Coloreaza pe numere - PisicuteSetul coloreaza pe numere, contine un tablou tiparit,10 creioane colorate, ascutitoare si instructiuni. Este un set ideal pentru a introduce creionul colorat tanarului artist cu sau fără experienţă. Dimensiuni plansa desen 22 cm x 30 cmDimensiuni set: 24 cm x 33 cmVarsta recomandata : 8 ani+...

0774.693.198