Menu

Filtre

Activează filtre:
Disponibilitate v
Adresabilitate v
Ce cauti v
Alege produsul v

Abonați-vă aici la Newsletter!

Promotia saptamanii

Promotia saptamanii

IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Motociclete 

Motociclete

Motociclete cu radiocomanda sub cele mai cunoscute licente.

 • Jucarie ATV cu radiocomanda O jucarie complexa cu 7 functii, pneuri din cauciuc, lumini pe radiocomanda, pilot cu articulatii mobile, bullbar in fata si spate. Dimensiuni: 30 x 20 x 15 cm Utilizati 4 baterii AAA - 1,5V pentru jucarie si o baterie 9V pt radiocomanda (neincluse).Avertisment: nerecomandat copiilor sub 3 ani din cauza pieselor mici care...

 • RS8449


  Jucarie ATV sport cu radiocomanda O jucarie complexa cu 7 functii, pneuri din cauciuc, suspensii functionale, lumini pe radiocomanda, pilot cu articulatii mobile. Recomandat pentru varsta 6+.Contine 1 pachet de baterii 6V (cu transformator pentru incarcare la retea) pentru jucarie si o baterie 9V pentru radiocomanda.

 • J9992


  Motocicleta cu radiocomanda cu lumina si sunet O jucarie complexa cu 7 functii: inainte, inapoi, vireaza la stanga, vireaza la dreapta, se roteste 360 grade, are lumini si sunet. Necesita 4 baterii AA. Recomandat pentru varsta 6+.

 • J31504


  Motocicleta RC 3F cu radiocomanda O jucarie complexa cu 3 functii: inainte, inapoi, luminii. Necesita 4 baterii AA. Recomandat pentru varsta 3+. Pret/buc.

 • Motocicleta de viteza cu radiocomanda-scara 1:22 O jucarie complexa cu 7 functii: inainte, inapoi, in fata, in spate, oprit, pornit. Disponibila in 2 culori (negri/rosu). Recomandat pentru varsta 3+. Pret/buc.

0774.693.198