Macheta Masinuta diecast Beetle 1967
search
  • Macheta Masinuta diecast Beetle 1967
  • Masinuta diecast Volkswagen Beetle Flower Power 1967
  • Masinuta diecast Volkswagen Beetle Flower Power 1967

Masinuta diecast Volkswagen Beetle Flower Power 1967

43,20 lei

Cod produs: JFR61179

alege modelul: Model 1
Cantitate
livrare in 24h in zile lucratoare in limita stocului

Data estimata de livrare: luni, 22 aprilie 2024

local_shipping Transport rapid in 12-24 ore check_circle_outline Retur gratuit grade Importator unic

Apasa aici si comanda
rapid prin WhatsApp

check_circle_outlineProduse originale, preturi de importator

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Comanda telefonic: 0774.693.198/031.437.27.14

placeridica din showroom Sema Parc, Spaiul Independentei nr 319, sector 6, Bucuresti

Rating:
(0)

Masinuta diecast Volkswagen Beetle Flower Power 1967 - 13 cm

  • Marca / Model / Tara / An lansare / Scara macheta: Volkswagen / Beetle Flower Power / Germania / 1967 / 1:32
  • Lungime aproximativa macheta: 13 cm
  • Descriere macheta: caroserie metalica cu portiere care se deschid, habitaclu detaliat, pneuri din cauciuc, propulsie manuala cu motor de tip "pull back"
  • Varsta minima recomandata: 3+ ani
  • Produs original: macheta fabricata sub licenta oficiala Volkswagen AG

Marca de automobile Volkswagen a luat fiinta in anul 1937 in Germania. Aceasta marca a devenit in ultima perioada una dintre cele mai importante marci din industria auto internationala, fiind in prezent un conglomerat care inglobeaza mai multe marci.

Modelul Kafer (denumire in tarile vorbitoare de limba germana) sau Beetle (denumire in tarile vorbitoare de limba engleza) sau Broscuta (in Romania), a fost lansat in 1939 si reprezinta o masina istorica. Este un model care a motorizat Germania si care nefiind scump, complicat sau pretentios, s-a impus ca favorit in randul maselor doritoare de un automobil ieftin. A fost alaturi de miscarile hippie din anii '60, devenind unul din simbolurile acestui curent cultural.

Putini stiu de fapt ca, ...originalul care de fapt i-a ''inspirat'' pe cei de la Volkswagen 5 ani mai tarziu... a fost automobilul american DeSoto, modelul AirFlow Coupe, produs incepand cu anul 1934.

Volkswagen a incercat spre sfarsitul secolului XX sa introduca o versiune modernizata a acestui model, prin fabricarea in America Centrala si de Sud a unui nou Beetle, care insa nu a avut deloc succes comercial si a carui productie a fost definitiv oprita in 2003.

Aceasta macheta Volkswagen Beetle Flower Power este recomandata atat adultilor cat si copiilor care sunt la inceputul frumoasei pasiuni de colectionar de machete auto. Datorita realismului, fidelitatii inalte in reproducerea liniilor, detaliilor caroseriei si habitaclului, dar si calitatii materialelor folosite, macheta reprezinta un exponat important pentru a fi prezent pe rafturile oricarei colectii a iubitorilor de automobile in general si marcii Volkswagen in special.