Menu

IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Cai din plus 

Cai din plus

Pentru micutii iubitori de animale o colectie de plusuri deosebita. Caluti pregatiti de echitatie. Caluti din plus gata de a porni in cursa!

 • Jucarie din plus - Cal 23 cm Jucarie din plus - Cal 23 cm poate fi jucaria preferata a copilului tau. Este placut la atingere, moale, pufos, o jucarie minunata. Il poate folosi in jocuri de rol, jocuri cu cavaleri si printese, impreuna cu alte plusuri sau poate organiza o cursa pentru animale. Dimensiuni: 23x24x10 cm

  88,37 lei cu TVA
   
 • V770775


  Jucarie din plus Cal salbatic 26 cm Completeaza colectia ta de animale din plus cu acest cal salbatic de preerie. Suprafata este lavabila. Dimensiune: 26 cm Varsta recomandata: +3. Pret per bucata.

  120,65 lei cu TVA
   
 • V720699


  Jucarie din plus - Cal sezand 42 cm Aceasta jucarie pentru copii reprezinta mod placut si amuzant de a-si petrece timpul, corpul moale si placut la atingere al calului permite sa fie folosit in multiple variante. Jucaria cal intruneste si cele mai exigente dorinte: simpatic, confectionat din materiale de cea mai buna calitate.

  Lipsa stoc
  132,97 lei cu TVA
   
 • GT54386


  Jucarie din plus calut Bella Sara 40 cm Calutul din plus Bella Sara poate fi cel mai bun prieten al tau,el te poate insoti oriunde. Este fabricat dintr-un material foarte moale si fin la atingere. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm):40cm Varsta recomandata: +3.

 • GT54394


  Jucarie din plus calut competitie 22 cm Colectioneaza calutii de competitie impreuna cu prietenii tai si poti fi cel mai mare castigator. Este fabricat dintr-un material foarte moale si fin la atingere. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm):22cm Varsta recomandata: +3.

 • GT54393


  Jucarie din plus calut competitie 30 cm Colectioneaza calutii de competitie impreuna cu prietenii tai si poti fi cel mai mare castigator. Este fabricat dintr-un material foarte moale si fin la atingere. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm):30 cm Varsta recomandata: +3.

 • Jucarie din plus catelus/pisicuta/calut in geanta 20cm tot din plus. Fii in pas cu moda si cumpara cea mai in frumoasa gentuta impreuna cu animalul de companie preferat. Jucariile sunt fabricate in Franta din cele mai bune materiale. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm): 20cm Pret per bucata

 • Jucarie din plus unicorn 80 cm Acest minunat unicorn poate fi prietenul de joaca al oricarei fetite. Este disponibil in doua culori roz sau mov. Jucariile sunt fabricate in Franta din cele mai bune materiale. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm): 80cm

 • GT54121


  Jucarie din plus pegasus&unicorn 60cm/20cm Mama si puiul au nevoie de tine, ingrijeste-i si joaca-te cu ei! Iti vor fi cei mai buni prieteni si te vor insoti pretutindeni. Jucariile sunt fabricate in Franta din cele mai bune materiale. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm): 60cm/20cm

 • Jucarie din plus cal cu sunet 60 cm Cei mai frumosi caluti te invita sa fii alaturi de ei.Iti vor fi prietenii ideali si vor fi alaturi de tine oriunde si oricand. Sunt fabricati dintr-un material moale si pufos. Este disponibila intr-un sortiment de 4 modele. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm): 60 cm

  148,39 lei cu TVA
   
 • Jucarie din plus pegasus 42cm Acest superb plus pegasus are nevoie de tine, ingrijeste-l si joaca-te cu el! Iti va fi cel mai bun prieten si te poate insoti pretutindeni. Jucarii din plus fabricate in Franta din cele mai bune materiale. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm): 42

 • Geanta din plus cu pui 20 cm Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm): 30 cm Pret per bucata Varsta: 6+

 • Jucarie din plus unicorn 42cm Acest superb plus unicorn are nevoie de tine, ingrijeste-l si joaca-te cu el! Iti va fi cel mai bun prieten si te poate insoti pretutindeni. Jucarii din plus fabricate in Franta din cele mai bune materiale. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm): 42

 • GT54389


  Jucarie din plus set 3 caluti competitie 22 cm Colectioneaza calutii de competitie impreuna cu prietenii tai si poti fi cel mai mare castigator. Este fabricat dintr-un material foarte moale si fin la atingere. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm):22cm Varsta recomandata: +3.

 • Jucarie din plus Cal mare 65 cm Clasice pentru excelență! Realizate cu materiale speciale, moi la atingere, ele sunt prezente  acum si în noile forme. Subtilitate pentru rezultate maxime, un calut ce te asteapta sa-l incaleci, exprimand gingasie si afectiune. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm):65 cm Varsta recomandata: +3. Pret per bucata.

 • Jucarie din plus Geanta cu calut 16-20 cm Un calut dragalas intr-o gentuta minunata, un design conceptual rafinat si incantator in acelasi timp doua articole pe care le poti folosi si separat, confectionate din materiale viu colorate de cea mai buna calitate. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm):16-20 cm Varsta recomandata: +3. Pret per bucata.

  53,10 lei cu TVA
   
 • Jucarie din plus Cal 55 cm Completeaza colectia ta de animale din plus cu acest cal si concepe o adevarata gradina zoologica. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm):55 cm Varsta recomandata: +3. Pret per bucata.

 • Jucarie din plus Cal 110 cm Completeaza colectia ta de animale din plus cu acest cal si concepe o adevarata gradina zoologica. Suprafata este lavabila. Dimensiune (cm):110 cm Varsta recomandata: +3. Pret per bucata.

 • Jucarie din plus Geanta cu calut 16-20cm Jucarie din plus Geanta cu calut 16-20cm este o jucarie compusa dintr-un calut dragalas de plus si o gentuta perfecta pentru a va purta micutul prieten. Gentuta se inchide prin arici, pentru siguranta animalutului. Dimensiune: 20x15x8 cm Pret per bucata.

  61,61 lei cu TVA
   

Promotia saptamanii

Promotia saptamanii

Catalog produse

Adresabilitate v
Licenta v
Tematica v
Alege produsul v
0737.574.337