• Stoc epuizat
Figurina Papo - Scorpion
search
  • Figurina Papo - Scorpion
  • Figurina Papo - Scorpion

Figurina Papo - Scorpion

42,30 lei

Cod produs: P50209

Cantitate
Stoc epuizat
local_shipping Transport Gratuit: peste 400 lei

check_circle_outline100% produse originale in conformitate cu normele europene

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Telefon: 0774.693.198/031.437.27.14

placesau te asteptam sa iti ridici produsele din zona Grozavesti, sector 6, Bucuresti

Figurina Papo - Scorpion

Jucaria educationala Scorpion realizata manual, excelent pictata si poate fi colectionata de catre copii sau adaugata la seturile de joaca, cum ar fi: animalele desertului, animalele stepei etc. Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual.

Aceasta este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor, dezvoltand multe oportunitati de joaca. Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Scorpionii sunt nevertrebate din ordinul Artropode, raspandite peste tot in lume, fac parte din grupul Arahnide. Acestia se folosesc de caracteristica speciei, coada care se termina intr-un ac veninos, pentru a-si paraliza prada, de obicei mult mai rapida decat ei. Veninul secretat de majoritatea speciilor de scorpion nu este indeajuns de puternic pentru a afecta oamenii in mod ireparabil, insa acestia sunt renumiti pentru capacitatea lor de a se ascunde in casele oamenilor si oriunde este cald si intunecos, de exemplu papuci. Scorpionii sunt vitali ecosistemelor in care traiesc datorita dietei lor ce consta in specii considerate daunatoare ca soareci sau gandaci.

  • Dimensiuni: 10.5 x 3 x 7 cm
  • Greutate: 23 g
  • Varsta +3 ani
  • Nu contine substante toxice

Recenzii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.