Figurina Papo - Catel rasa Collie
search
  • Figurina Papo - Catel rasa Collie

Figurina Papo- Catel rasa Collie

34,20 lei

Cod produs: P30230

Cantitate
livrare in 24h in zile lucratoare in limita stocului
local_shipping Transport Gratuit: peste 400 lei

Data estimata de livrare: marţi, 12 decembrie 2023

check_circle_outline100% produse originale in conformitate cu normele europene

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Telefon: 0774.693.198/031.437.27.14

placesau te asteptam sa iti ridici produsele din zona Grozavesti, sector 6, Bucuresti

 Figurina Papo Catel rasa Collie

Catel din rasa Collie este foarte inteligent, receptiv, energetic, atent la detalii și implicat serios în activitățile ce ii sunt încredințate. Acest catel din rasa Collie este sociabil și se manifestă foarte iubitor în relația cu oamenii, uneori de o extremă sensibilitate. Se dovedește răbdător și delicat în interacțiunile cu copiii, vigilent în aria proprietății și precaut cu străinii. Acceptă destul de ușor alți catei și alte animale în jurul său.

Preferat foarte mult în rol de catel de familie, pentru aerul său elegant, distins, tonusul fizic foarte bun, sociabilitatea de care dă dovadă și temperamentul în notă optimistă. Este un partener de joacă foarte plăcut și sigur pentru copii, este eficient în rol de câine de pază. Blana lungă și înfoiată a exemplarelor Rough Collie este alcătuită din 2 straturi, cu cel inferior pufos, dens, izolant și cel superior des și el, cu fire aspre, drepte, ce formează în jurul gâtului o coamă abundentă. Mersul este lejer, grațios chiar, întreaga ținută degajă noblețe și siguranță, rasa Collie varietatea cu păr lung fiind considerată, neoficial, cea mai aspectuoasă rasă canină.Tara de origine al acestui catel este Scotia si Tara Galilor. Inaltimea medie este de 51-61 de cm.

  • Figurina Papo Catel rasa Coliie isi pastreaze caracteristicile si proprietatile timp indelungat, chiar si pentru generatiile urmatoare! Nu contine substante toxice.
  • Dimensiune: 9 x 3 x 6 cm
  • Greutate: 46 g
  • Varsta: +3 ani

 

Recenzii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.