Menu

IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Felicitari 3D 

Felicitari 3D

Ampersand, este recunoscut drept unul dintre producatorii mondiali de elita specializati in ingineria tridimensionala a hartiei si prin utilizarea unor imagini deosebit de inspirate. Echipa creativa, condusa de fondatorul brandului, Roy Laming, a castigat numeroase dinstinctii internationale pentru felicitarile creative tridimensionale realizate...

Mai multe

 • Felicitare 3D Swing Cards dinamica - Carucior Felicitarile 3D Swing Cards sunt cele mai bine concepute si interesante felicitari pe care le veti vedea vreodata. O gama de felicitari tip pop-up multi-premiata, sunt felicitari 3D interactive vin gata asamblate, se deschid pentru a forma intr-un mod incredibil forme 3D au  spatiu pentru mesajul. Dimensiune:...

  19,08 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D Swing Cards dinamica - Carucior albastru Felicitarile 3D Swing Cards sunt cele mai bine concepute si interesante felicitari pe care le veti vedea vreodata. O gama de felicitari tip pop-up multi-premiata, sunt felicitari 3D interactive vin gata asamblate, se deschid pentru a forma intr-un mod incredibil forme 3D au  spatiu pentru mesajul....

  19,08 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D Popnrock - Bufnite in copac Felicitare 3D Popnrock - Bufnite in copac. Felicitarile din colectia Popnrock reprezinta cea mai noua inovatie 3D de la divizia de inginerie a hartiei a firmei Santoro. Reprezinta pur si simplu o revolutie a miscarii de balans. Nu gresiti daca daruiti o astfel de felicitare! Dimensiune:16x18cm

  19,16 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Copii la sanius Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • F2


  Felicitare 3D-Zane Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Prietenul fermierului Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Catelus cu os Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • DOL1


  Felicitare 3D-Delfini Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Gata de joaca Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Pisoi la joaca Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Oceanul adanc Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Trandafiri Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Trandafiri galbeni Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,48 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Zane Roz Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • IM012


  Invitatie 3D Sampanie contine 8 felicitari si 9 plicuri

  22,81 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Oua in cos Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  10,23 lei cu TVA
   
 • BN025


  Invitatie pentru evenimente speciale 3D- Vin Invitatie pentru evenimente speciale cu elemente tridimensionale care sunt relevate la deschidere. Invitatia este potrivita pentru ocaziile aniversare sau pentru evenimente. Dimensiuni:8x12.5 cm. Pachetul contine 8 invitatii si 8 plicuri albe.

  21,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Violete si panselute Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,48 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D - Sania lui Mos Craciun Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,09 lei cu TVA
   
 • OC08


  Felicitare 3D Craciun Mai mult decat o felicitare de Craciun, acest glob cu imagini 3D la deschidere, are  o mica  fundita atasata, gata pentru a fi agatata in brad.  Felicitarea de Craciun tip glob are dimensiunea de 100 mm in diametru, iar in partea din spate are un spatiu pentru scrierea mesajului . Este insotita de un plic pentru a putea fi expediata...

  11,25 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Seara Ajunului Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,79 lei cu TVA
   
 • Felicitare Distractie in zapada-3D Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  9,79 lei cu TVA
   
 • Invitatie 3 D Black&white Dimensiune ambalaj: 14 x 9.5 cm

  34,55 lei cu TVA
   
 • IM018


  Invitatie 3D Mutare contine 8 felicitari si 9 plicuri

  43,76 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D GLOBE - Twinkle twinkle little star culori pastelate design incantator

  17,49 lei cu TVA
   
 • Felicitare Flori de gradina-3D Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  Lipsa stoc
  9,48 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Fluturasi pe flori Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  Lipsa stoc
  9,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Vorbind cu pasarile Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  Lipsa stoc
  9,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Pisoi jucausi Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

  Lipsa stoc
  9,09 lei cu TVA
   
 • Felicitare 3D-Iepurasi Felicitarile 3D Ampersand, se deschid într-o forma tridimensionala, prin simpla depliere, atat cat permit elementele componente. Sunt ambalate în folie de plastic pe un suport verde de hartie alaturi de un plic de culoare crem. Mesajele si urarile pot fi scrise pe una din laturile felicitarii.

 •   In interior are inscris: Season's Greetings Imagine: Mos Craciun pleaca la drum cu sania incarcata Sunet: "Jingle Bells" Dimensiune felicitare inchisa:13cm x 8cm Plic inclus.

Promotia saptamanii

Promotia saptamanii

Catalog produse

Adresabilitate v
Licenta v
Tematica v
Brand v
Alege produsul v
0737.574.337