Felicitare 3D de iarna-Om de zapada. O felicitare care va incalzi sufletul celor dragi in pragul sarbatorilor de Craciun
search
  • Felicitare 3D de iarna-Om de zapada. O felicitare care va incalzi sufletul celor dragi in pragul sarbatorilor de Craciun

Felicitare 3D Trespanache de iarna - Om de zapada

15,60 lei

Cod produs: 2043

Cantitate
livrare in 24h in zile lucratoare in limita stocului

Data estimata de livrare: luni, 22 aprilie 2024

local_shipping Transport rapid in 12-24 ore check_circle_outline Retur gratuit grade Importator unic

Apasa aici si comanda
rapid prin WhatsApp

check_circle_outlineProduse originale, preturi de importator

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Comanda telefonic: 0774.693.198/031.437.27.14

placeridica din showroom Sema Parc, Spaiul Independentei nr 319, sector 6, Bucuresti

Rating:
(0)

Felicitare 3D Trespanache de iarna - Om de zapada

Felicitarea 3D Trespanache de iarna - Om de zapada este o felicitare draguta, eleganta, confectionata din material de calitate superioara si cu elemente tridimensionale. Atunci cand vei deschide felicitarea te va surprinde cu elemente minimaliste, bine detaliate si de parca ar fi desenata de mana. Fiecare felicitare este invelita intr-o folie transparenta. In interior vei gasi un om de zapada in format 3D. De asemenea felicitarea este prevazuta cu plic.

Daruieste o felicitare de iarna facuta pentru a aduce magia sarbatorilor de iarna in sufletul celor mai importante persoane din viata ta.

Caracteristici:

  • Dimensiune felicitare:13x19 cm
  • Tip felicitare: 3D Tres panache de iarna
  • Brand: Pop-up
  • Caracteristici speciale: Felicitare tridimensionala, plic pentru felicitare, atentie la detalii pentru elementele mobile;
  • Ocazie:Sarbatori de iarna, Aniversare, Onomastica, Zile speciale;
  • Stil: Iarna, Copii, Adulti;

Tres Panache: PopShots™ introduce aceasta linie eleganta de felicitari la National Stationery Show în 2004, combinand design-uri la moda, vesele, cu cea mai înalta inginerie a hartiei si adaugand glitter si panglici. Un an mai tarziu, PopShots primeste cea mai inalta distinctie din industria papetariei, «Card of the Year» LOUIE Award LOUIE Award, acordat de «International Gift Association» pentru primul model Tres Panache.

PopShots™ este una dintre companiile de top producatoare de felicitari tridimensionale din Statele Unite ale Americii, care a reusit sa uimeasca deopotriva atat clientii cat si fericitii beneficiari ai acestor felicitari. PopShots a transformat tehnologia de prelucrare a hartiei într-o forma de arta. În cei peste 25 de ani de existenta a castigat peste 50 de premii internationale de creatie, inovatie si design.

Gama felicitarilor tridimensionale realizate de aceasta companie este extrem de variata, cu o prezenta originala si unica în domeniu.Nota: Imaginile, design-ul, conceptul si tehnicile de realizare sunt protejate prin drepturi de autor, la nivel international!