Felicitare 3D Tres Panache-Trandafiri. O felicitare draguta apreciata la nivel international.
search
  • Felicitare 3D Tres Panache-Trandafiri. O felicitare draguta apreciata la nivel international.

Felicitare 3D Trespanache-Trandafiri

15,60 lei

Cod produs: 2019

Cantitate
livrare in 24h in zile lucratoare in limita stocului
local_shipping Transport Gratuit: peste 400 lei

Data estimata de livrare: marţi, 3 octombrie 2023

check_circle_outline100% produse originale in conformitate cu normele europene

chatComanda prin Whatsapp 0774693198

phone Telefon: 0774.693.198/031.437.27.14

placesau te asteptam sa iti ridici produsele din zona Grozavesti, sector 6, Bucuresti

Felicitare 3D Trespanache-Trandafiri

Felicitare 3D Trespanache-Trandafiri va surprinde prin design-ul modern combinat cu cea mai inalta inginerie a hartiei. Atunci cand vei deschide aceasta felicitare vei descoperi o imagine formata din elemente tridimensionale. Mesajul tau poate fi scris in campul special pentru text. Felicitarea 3D Trespanache-Trandafiri este insotita de un plic alb si vine intr-o folie de plastic transparenta.

Tres Panache: PopShots™ introduce aceasta linie eleganta de felicitari la National Stationery Show în 2004, combinand design-uri la moda, vesele, cu cea mai înalta inginerie a hartiei si adaugand glitter si panglici. Un an mai tarziu, PopShots primeste cea mai inalta distinctie din industria papetariei, «Card of the Year» LOUIE Award LOUIE Award, acordat de «International Gift Association» pentru primul model Tres Panache.

PopShots™ este una dintre companiile de top producatoare de felicitari tridimensionale din Statele Unite ale Americii, care a reusit sa uimeasca deopotriva atat clientii cat si fericitii beneficiari ai acestor felicitari. PopShots a transformat tehnologia de prelucrare a hartiei într-o forma de arta. În cei peste 25 de ani de existenta a castigat peste 50 de premii internationale de creatie, inovatie si design.

Gama felicitarilor tridimensionale realizate de aceasta companie este extrem de variata, cu o prezenta originala si unica în domeniu.Nota: Imaginile, design-ul, conceptul si tehnicile de realizare sunt protejate prin drepturi de autor, la nivel international!

Recenzii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.