Filtre (1 product)

Price

105,00 lei - 120,00 lei

Categorie: Animale de plus

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Animale de plus

Alege sa ii faci ziua mai frumoasa cu o jucarie de plus. Toti copii sunt fascinati de animalele salbatice si isi doresc sa aiba langa ei animalul preferat. Fie ca este vorba de o jucarie mica sau o jucarie mai mare, copii isi doresc sa fie inconjurati de animale. Animalele salbatice de plus de la JadFlamande.ro sunt de cea mai buna calitate, foarte veridice. Mici, mari si colorate, gama de animale de plus este tot ce ai nevoie ca cel mic sa se simta rasfatat.

Animalele domestice de plus sunt alegerea perfecta pentru orice copil. Fie ca isi doreste sa aiba langa el o mica amintire din vacanta de la bunici, fie ca isi doreste un iepuras din plus, copilul tau isi va dori mereu aproape cele mai dragalase animalute. Gama de animale domestice de plus de la JadFlamande.ro este foarte variata: de la iepurasi dragalasi, purcelusi, puisori sau gaini, pana la magar sau vacute din plus.

Plusurile National Geographic sunt foarte cautate. Acestea sunt o copie fidela a animalelor salbatice sau domestice si te pot ajuta in educarea copiilor. Plusurile National Geographic sunt jucarii de cea mai buna calitate, recomandate pentru cei mici. De la jucarii de mici dimesiuni, pana la jucarii mai mari, copilul tau isi poate crea acasa  o mica colectie de jucarii din plus. Pe JadFlamande.ro vei regasi jucarii speciale, animale deosebite pentru copilul tau.