Menu

IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Pictura pe numere junior 

Pictura pe numere junior

Aveti un copil talentat, cu mult simt artistic? Va venim in ajutor cu seturi de pictura atat clasice cat si cu licente. Seturile cuprind toate elementele necesare realizarii unui tablou care va incuraja si dezvolta talentul copiilor dumneavostra. Seturi de pictura pe numere, seturi de pictura pe panza pe numere sunt acum la dispozitia dumneavoas...

Mai multe

 • Tablou juniorpPicteaza pe numere model Zane Setul de pictura pe numere pentru incepatori include o gama larga de tematici. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturii, i se ofera ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Vrajitor Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru. Dimensiuni: 30x23 cm

  19,60 lei cu TVA
   
 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Viata marina Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Unicorn Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Tigri Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-St.bernard Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Pisoi Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Pirat Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Motocros Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Jetskiuri Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru. Dimensiuni: 30x23cm Varsta: 5+

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Ingerasi Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Grand prix Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Fotbalisti Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru. Varsta: 8+ Dimensiuni: 24x33x2 cm

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Fantezie Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Delfini Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Catei-2. Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Pictura pe numere KSG prin utilizarea vopselelor acrilice in culori aprinse si a cartoanelor pretiparite, incluse in fiecare set ,este oferita celui mai tânăr dintre artisti posibilitatea de a realiza picturi frumoase de care va fi mândru. Cuprins: cartoane pre-imprimate, vopsea acrilica, perie şi foaie cu instrucţiuni. Dimensiuni: 304mm x...

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Catei. Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Cal cu manz Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Baloane Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Avioane facand acrobati Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru. Dimensiuni: 30x23cm...

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere model Sirena Setul de pictura pe numere pentru incepatori include o gama larga de tematici. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturii, i se ofera ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Tablou junior picteaza pe numere model Rate Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Setul de pictura pe numere contine 2 sabloane cu tema ‘Ponei Shetland’, 8 borcanele cu vopsea acrilica numerotate, 1 pensula. Prin acest set de pictura deosebit ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru. Succesul este garantat! Dimensiuni aprox: 304 x 230mm Varsta recomandata : 8+

 • Tablou Junior Picteaza pe Numere-Pisicute. Opera de arta Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte pentru pictat. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste kituri, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • Setul de pictura pe numere contine 2 sabloane cu tema ‘pisicute’, 8 borcanele cu vopsea acrilica numerotate, 1 pensula. Prin acest set de pictura deosebit ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru. Succesul este garantat! Dimensiuni aprox: 304 x 230mm Varsta recomandata : 8+

 • Setul de pictura pe numere contine 2 sabloane cu tema ‘animale iarna’, 8 borcanele cu vopsea acrilica numerotate, 1 pensula. Prin acest set de pictura deosebit ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru. Succesul este garantat! Dimensiuni aprox: 304 x 230mm Varsta recomandata : 8+

 • Setul de pictura pe numere contine 2 sabloane cu tema ‘animale’, 8 borcanele cu vopsea acrilica numerotate, 1 pensula. Prin acest set de pictura deosebit ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru. Succesul este garantat! Dimensiuni aprox: 304 x 230mm Varsta recomandata : 8+

 • Tablou Junior Picteaza pe Numare-Pinguini Seria Junior Painting by Numbers include o gama larga de subiecte, extrem de atractive pentru tinerii artisti. Folosind vopselurile acrilice care sunt incluse  in aceste seturi, ii oferi ocazia chiar si celui mai mic dintre artisti sa creeze o pictura de care poate fi mandru.

 • SART-103


  Set 3 proiecte pictura cu 3 desene originale O ideala intrare in minunata arta a picturii, aducand placere si numeroase recompense estetice celor ce cuteaza in ciuda nivelului de varsta, a experientei si a abilitatilor artistice. Un set creativ educativ perfect pentru ora de desen, sau cand vremea urata ne tine in casa! Dimensiuni: 23 x 30 cm

  37,38 lei cu TVA
   
 • SART-101


  Set 3 proiecte pictura cu 3 desene originale O ideala intrare in minunata arta a picturii, aducand placere si numeroase recompense estetice celor ce cuteaza in ciuda nivelului de varsta, a experientei si a abilitatilor artistice. Un set creativ educativ perfect pentru ora de desen, sau cand vremea urata ne tine in casa! Dimensiuni: 23 x 30 x1  cm

  37,38 lei cu TVA
   
 • PJL36


  Prima pictura pe nr jr.mare-Tigru in umbra Prima pictura pe nr jr.mare-Tigru in umbra este un set ideal pentru orice artist, fie el incepator sau avansat. Cu ajutorul acestui produs o sa va fie usor sa invatati sa pictati in culori sau sa va consolidati aptitudinile dobandite pana acum. Dimensiune: 32x40 cm

  25,37 lei cu TVA
   

Catalog produse

Adresabilitate v
Alege produsul v
0737.574.337