IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Saint Bernard - Figurina Papo

P54009

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare

Descriere produs

Comentarii

Saint Bernard - Figurina Papo

Jucaria Saint Bernard este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape realitate de prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Saint Bernard poate fi o jucarie pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Jucaria Saint Bernard nu contine substante toxice.

Cainele Saint Bernard Este un caine de talie mare, puternic, cu aspect patrat, musculos si viguros. Capul este mare, lat, cu un bot scurt, bont, jumatate cat craniul. Ochii sunt de marime medie, caprui inchis, iar pielea de sub ochi face cute atunci cand este in stare de alerta. Cainele Saint-Bernard  este inteligent, cu un puternic simt de orientare si olfactiv, linistit, calm, jucaus, nu latra mult.

Este una din cele mai cunoscute rase, avand ca stramos Dogul Tibetan. A fost adus in Elvetia de colonistii romani care il foloseau la paza proprietatilor. Prin incrucisari cu cainii din Muntii Alpi s-a obtinut Saint-Bernardul de astazi. In secolul al XVII lea a fost dresat si invatat sa salveze oamenii de sub avalanse de catre calugarii de la Adapostul Saint Bernard (de unde i se trage si numele).

Se simt cel mai bine in aer liber, dar se poate adapta si intr-un apartament daca are suficient spatiu (este un caine de talie mare). Cu un nivel mediu de activitate, acest caine are nevoie de zilnica de miscare, de plimbari lungi unde poate alerga fara lesa. Are nevoie de dresaj si socializare.

Completati colectia de animalute cu acesta figurina realizata la un grad inalt de fidelitate.

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Dimensiuni:7x12.5x3cm

Varsta 3+

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

23,64 lei   cu TVA

-10%

26,26 lei