IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Puzzle Castorland 1500 piese Ingerul primaverii

C-150892-2

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc.

Descriere produs

Fișa tehnică

Comentarii

Dimensiuni puzzle: 68x47 cm

Dimensiuni cutie:35x25x5 cm

Varsta: 3+

 Jad Flamande S.R.L. este importatorul si unicul distribuitor autorizat pentru Romania al puzzle-urilor produse de firma Castor. Aceasta este cea mai mare firma poloneza producatoare si exportatoare de puzzle-uri, sub brand-ul Castorland.

 Castorland reprezinta unul dintre cele mai sonore nume internationale in productia de puzzle-uri originale si de calitate. Cu o traditie de aproape 25 ani, Castorland a reusit sa se impuna prin originalitate si o calitate etalon in domeniu. Castorland reprezinta astazi, la nivel international, un nume de referinta, cu o identitate proprie, ale carui produse sunt exportate in aproape 50 de tari.

 Puzzle-urile Castorland sunt produse cu ajutorul unor tehnologii si materiale care respecta integral normele europene si americane de siguranta si calitate care guverneaza productia mondiala de jocuri si jucarii in ceea ce privesc siguranta si lipsa agentilor toxici din vopselele utilizate. Puzzle-urile Castorland sunt realizate din piese din carton de cea mai buna calitate, care se imbina perfect si care rezista in timp la extrem de multe imbinari si dezasamblari, dovedind o durabilitate exceptionala.

 Imaginile sunt de o acuratete si expresivitate deosebite, detaliile clare si culorile bine armonizate dovedind o excelenta calitate de tiparire.

 Puzzle-urile Castorland se adreseaza tuturor copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari de nivel profesional, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere si nivelul inalt calitativ al imaginilor.

 Imaginile puzzle-urilor pentru adulti abordeaza o tematica deosebit de bogata, cum ar fi: picturi celebre, repere arhitectonice mondiale, animale si pasari, mediul marin, peisaje, candoarea copilariei, gastronomie, automobile de vis si motociclete, povesti.

 Pentru copii, tematica este inspirata din povestile de neuitat ale copilariei (Alba-ca-Zapada, Cei trei purcelusi, Motanul incaltat, Scufita Rosie, Cenusareasa, Pinochio, Cartea junglei,...), dar si din tehnica contemporaneitatii (automobile, camioane, motociclete,...). Animalele in general, iar puii acestora in special, sunt prezentate in imagini unice si de neuitat.

Dimensiuni (L x l x h cm) 35x25x5 cm
Numar de piese peste 1000
Tematica Arta
Adresabilitate Adulti
Material carton

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

31,73 lei   cu TVA