IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Pui T Rex verde - Figurina Papo

P55028

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc.

Descriere produs

Fișa tehnică

Comentarii

Pui T Rex verde - Figurina Papo

Jucaria Pui T Rex verde este o figurina pictata manual care reda intr-un mod magnific imaginea data de reconstructia dinozaurului, in cele mai mici detalii.

Dinozaurul Pui T Rex verde este o jucarie educationala, de inalta calitate, care poate fi colectionata de catre copii de toate varstele.

Jucarie pentru copii - puiul celui mai cunoscut dinozaur carnivor T Rex, de culoare verde. Jucaria pui de T Rex completeaza familia de dinozauri din colectia papo.

Asemeni tuturor figurinelor Papo, Tyrannosaurus face parte din colectia de figurine preistorice. este pictat manual, vopselurile folosite respecta standardele europene de siguranta ceea ce conduce la o calitate inalta a produsului si reda incredibil, pana la cele mai mici detalii modelul real, asigurandu-le un loc aparte intre jucariile de acest gen.

Intreaga colectie de dinozauri reuseste sa readuca la viata timpurile preistorice.

T-Tex are mandibula mobila!

Constituie un material didactic perfect. Jucariile figurine Papo asigura copiilor ore bune de joaca.

Colectia de dinozauri de la Papo ii ajuta pe copii sa isi imagineze ca acestia sunt inca vii si cutreiera Pamantul.

Adauga-l pe T-Rex colectiei tale de dinozauri.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Dimensiuni produs:8.5x10x4.5cm

Varsta +3 ani!

Adresabilitate Copii

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

41,16 lei   cu TVA

-10%

45,73 lei