IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Pui de leu alb - Figurina Papo

P50076

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare-in limita stocului Warning: Last items in stock!

Descriere produs

Comentarii

Pui de leu alb - Figurina Papo

Jucaria Pui de leu alb este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Pui de leu alb poate fi o jucarie educationala pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Leul alb este o subspecie a leului. Cei mai multi traiesc in rezervatiile naturale din sudul Africii, regiunea Timbavati.Puii se nasc albi, dar pe masura ce cresc, culoarea se mai inchide catre un crem deschis.

Un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Nu contine substante toxice.

Dimensiuni: 7x2.5x4 cm; greutate: 13 grame.

Varsta 3+

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

 

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

13,25 lei   cu TVA

-10%

14,72 lei