IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Pix parfumat cu aroma de popcorn

SNI192

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare-in limita stocului Warning: Last items in stock!

Descriere produs

Comentarii

Mirosul este cel mai puternic simt al oamenilor si este in cea mai stransa legatura cu zonele de procesare emotionala ale creierului.
Mirosurile ne influenteaza, ne caracterizeaza, ne confera o parte din personalitate.
De ce sa nu fim mereu alaturi de mirosul pe care il adoram si care ne face sa ne simtim bine, sa avem un tonus psihic bun.
Acestea au fost ratiunile care au determinat aparitia primelor pixuri parfumate din lume - pixurile Snifty!
Acestea sunt concepute si fabricate in Statele Unite ale Americii.
Sunt produse din materiale ecologice, natural regenerabile si reciclabile (in principal celuloza), care se produc in SUA de peste 50 ani. Aromele sunt naturale si culorile sunt non-toxice. Nu pateaza si nu afecteaza pielea, respectand integral normele internationale de calitate si siguranta EN71, norme care guverneaza si industria jucariilor de calitate. Firma care produce materia prima care sta la baza fabricarii acestor pixuri este recunoscuta la nivel international in ceea ce priveste standardele ridicate de protejare a sanatatii, sigurantei si mediului inconjurator, constituind un element de referinta in domeniu.
In functie de mediul si intensitatea cu care sunt utilizate aceste pixuri, isi pot pastra aroma timp de aproape 18 luni.
Fiecare pix este impachetat individual in folie transparenta, putand fi astfel oferit drept cadou unei persoane apropiate sau unui coleg.
La fiecare 4-6 luni sunt adaugate colectiei noi arome care definesc fructe, diverse produse alimentare (vata pe bat, guma de mestecat,...), diverse momente din viata noastra (nasterea cunui copil) sau perioade definitorii dintr-un an (Sf.Valentin, Halloween, Craciun).

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

9,72 lei   cu TVA