IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Parasaurolophus Dinozaur - Figurina Papo

P55004

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare

Descriere produs

Fișa tehnică

Comentarii

Parasaurolophus Dinozaur-Figurina Papo

Jucaria Parasaurolophus este o figurina pictata manual care reda intr-un mod magnific imaginea data de reconstructia dinozaurului, in cele mai mici detalii.

Dinozaurul Parasaurolophus este o jucarie educationala, de inalta calitate, care poate fi colectionata de catre copii de toate varstele.

Parasaurolophus a fost un dinozaur erbivor, care se deplasa atât ca biped cât și ca patruped. Parasaurolophus este un hadrosaurid, o familie de dinozauri din cretacic cunoscută pentru bizarele podoabe de pe cap. Avea o creastă mare și elaborată. Rămășițele sale au fost găsite în Alberta (Canada), New Mexico și Utah (SUA). Dinozaurul Parasaurolophus avea o lungime estimată la 9,5 metri. Greutatea sa este estimată la 2,5 tone.

Jucarie educationala realizata manual, excelent pictata si poate fi colectionata de catre copii sau adaugata la seturile de joaca, cum ar fi: animale preistorice,etc.

Un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Dimensiuni produs:19 x 4 x 12 cm

Asemeni tuturor jucariilor Papo, Parasaurolophus face parte din colectia de figurine preistorice. este pictat manual, vopselurile folosite respecta standardele europene de siguranta ceea ce conduce la o calitate inalta a produsului si reda incredibil, pana la cele mai mici detalii modelul real, asigurandu-le un loc aparte intre jucariile de acest gen.

Intreaga colectie de dinozauri reuseste sa readuca la viata timpurile preistorice.


Constituie un material didactic perfect. Jucariile figurine Papo asigura copiilor ore bune de joaca.

Colectia de dinozauri de la Papo ii ajuta pe copii sa isi imagineze ca acestia sunt inca vii si cutreiera Pamantul.

Adauga-l pe Parasaurolophus (nu, nici noi nu-i putem  pronunta numele) colectiei tale de dinozauri.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

 

Adresabilitate Copii

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

62,75 lei   cu TVA