IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Pachyrhinosaurus Dinozaur - Figurina Papo

P55019

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare

Descriere produs

Fișa tehnică

Comentarii

Pachyrhinosaurus Dinozaur - Figurina Papo

Jucaria Pachyrhinosaurus este o figurina pictata manual care reda intr-un mod magnific imaginea data de reconstructia dinozaurului, in cele mai mici detalii.

Dinozaurul Pachyrhinosaurus este o jucarie educationala, care poate fi colectionata de catre copii de toate varstele.

Pachyrhinosaurusul este un dinozaur erbivor care a trait in era Mezozoica in Cretacicul superior. Ramasitele sale, fosilele au fost descoperite de catre paleontologi in Canada si Alaska. Numele de Pachyrhinosaurus insemna "soparla cu nas gros". Acesti dinozauri ajungeau la lungimea corpului de 5,5-7 m si greutatea de 2 t.

Jucarie educationala realizata manual, excelent pictata si poate fi colectionata de catre copii sau adaugata la seturile de joaca, cum ar fi:animale preistorice,etc.

Un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Dimensiuni produs:8.5x15x6cm

Asemeni tuturor jucariilor Papo, Pachyrhinosaurus face parte din colectia de figurine preistorice, este pictat manual, vopselurile folosite respecta standardele europene de siguranta ceea ce conduce la o calitate inalta a produsului si reda incredibil, pana la cele mai mici detalii modelul real, asigurandu-le un loc aparte intre jucariile de acest gen.

Intreaga colectie de dinozauri reuseste sa readuca la viata timpurile preistorice.

Constituie un material didactic perfect. Jucariile figurine Papo, asigura copiilor ore bune de joaca, plasandu-i intr-un  Jurassic Park imaginar.

Colectia de dinozauri de la Papo ii ajuta pe copii sa isi imagineze ca acestia sunt inca vii si cutreiera Pamantul.

Adauga-l pe  Pachyrhinosaurus colectiei tale de dinozauri.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Varsta +3 ani!

Adresabilitate Copii

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

43,84 lei   cu TVA

-10%

48,71 lei