IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Oaie Merinos - Figurina Papo

P51041

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare-in limita stocului

Descriere produs

Comentarii

Oaie Merinos - Figurina Papo

Jucaria Oaie Merinos este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Oaie Merinos poate fi o jucarie pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Jucaria Oaie Merinos nu contine substante toxice.

Oaia este o specie de mamifere rumegătoare, copitate, domesticite, crescute pentru lână, piele, blană, carne și lapte, putând fi găsite în aproape toate țările lumii.

Un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Nu contine substante toxice.

Dimensiune: 8x3.5x5.5 cm: greutate: 50 gr.

Varsta +3 ani!

Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual.

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Atentionare!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare . Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

20,55 lei   cu TVA