IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Mamut tanar - Figurina Papo

P55025

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare

Descriere produs

Fișa tehnică

Comentarii

Mamut tanar - Figurina Papo

Jucaria Mamut tanar este o figurina pictata manual care reda intr-un mod magnific imaginea data de reconstructia animalului preistoric, in cele mai mici detalii.

Figurina Mamut tanar este o jucarie educationala, de inalta calitate, care poate fi colectionata de catre copii de toate varstele.

Mamut tanar cu blana maronie. Originea mamuților, care au dat naștere elefanților actuali, este în Africa, procesul având loc în urmă cu circa 60 de milioane de ani.

Asemeni tuturor figurinelor Papo, mamutul este pictat manual, vopselurile folosite respecta standardele europene de siguranta ceea ce conduce la o calitate inalta a produsului si reda pana la cele mai mici delatii modelul real, readucand la viata timpurile preistorice. Constituie un material didactic perfect. Jucariile figurine Papo asigura copiilor ore bune de joaca.

Colectia de dinozauri de la Papo ii ajuta pe copii sa isi imagineze ca acestia sunt inca vii si cutreiera Pamantul.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Dimensiuni produs: 11.5x4x7.5 cm

Varsta +3 ani!

Adresabilitate Copii

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

23,64 lei   cu TVA

-10%

26,26 lei