IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Leu care rage - Figurina Papo

P50019

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc.

Descriere produs

Comentarii

Leu care rage - Figurina Papo

Jucaria Leu care rage este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Leu care rage poate fi o jucarie educationala pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Leul (Panthera Leo) este o specie de mamifere carnivore din familia felidelor, fiind una dintre cele patru specii ale genului Panthera, reprezentant al subfamiliei felinelor mari.

Un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Nu contine substante toxice.

Dimensiune:15 x 4.5 x 8 cm

Varsta 3+

Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual.

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.


No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

24,60 lei   cu TVA