IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Jucarie camion die cast metalica scara 1:87

GV07556

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare Warning: Last items in stock!

Descriere produs

Comentarii

Jucarie camion die cast metalic scara 1:87

Colectia produsa de Guisval reda excelent diverse concepte de camioane care vor constitui “piese de rezistenta” in multitudinea de modele ale micilor dumneavoastra colectionari.
Aceste modele sunt foarte bine realizate si pot fi dispuse intr-un original si elegant expozitor care este perfect pentru expunere si protejare in egala masura. Aceste masinute sunt replici foarte frumoase si fidele totodata ale diverselor camioane care ruleaza pe soselele si autostrazile lumii.
Guisval este un producator de replici miniaturale, fiind un brand de mare succes atat in Spania, cat si in restul Europei. Acum a sosit si in Romania, cu aceste produse inedite si de calitate.

Brand-ul Guisval a luat fiinta in anul 1962, imbunatatindu-si permanent portofoliul cu produse de cea mai inalta calitate, care sunt proiectate si fabricate integral in Spania!
Verificati!

AVERTISMENT!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece  poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare . Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

20,92 lei   cu TVA