IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Hipopotam - Figurina Papo

P50051

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare-in limita stocului

Descriere produs

Comentarii

Hipopotam - Figurina Papo

Jucaria Hipopotam este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.
Figurina Hipopotam poate fi o jucarie educationala pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.
Jucaria nu contine substante toxice.

Hipopotamul este un mamifer african amfibiu, cel mai mare nerumegător. Hipopotamul poate atinge lungimea de 3,5 m, înălțimea la umeri de 1,5 m și greutatea de 3.200 kg.

Un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Dimensiune: 15.2x5.5x10.5 cm; greutate: 224 gr.

Varsta 3+

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva..

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.


No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

34,51 lei   cu TVA

-10%

38,34 lei