IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Gorila - Figurina Papo

P50034

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare-in limita stocului

Descriere produs

Comentarii

Gorila - Figurina Papo

Jucaria Gorila este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Gorila poate fi o jucarie educationala pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Gorilele sunt mamifere extante în pădurile tropicale ale Africii Centrale. În prezent sunt cele mai mari primate. Trăiesc în păduri tropicale și sunt în general erbivore.

Un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Nu contine substante toxice.

Dimensiune: 9x5.5x1.5 cm; greutate: 119 gr.

Varsta 3+

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Atentionare!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare . Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

23,64 lei   cu TVA

-10%

26,26 lei