IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Pui de pachycephalosaurus - Figurina Papo

P55005

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare

Descriere produs

Fișa tehnică

Comentarii

Pui de pachycephalosaurus-Figurina Papo

Jucaria Pui de pachycephalosaurus este o figurina pictata manual care reda intr-un mod magnific imaginea data de reconstructia dinozaurului, in cele mai mici detalii.

Dinozaurul Pui de pachycephalosaurus este o jucarie educationala, de inalta calitate, care poate fi colectionata de catre copii de toate varstele.

Pachycephalosaurus a fost descoperit in 1939 de catre un crescator de vite pe nume William Winkley, fiind cel mai mare schelet de dinozaur descoperit vreodata. Precum alte capete tari Pachycephalosaurus avea un cap sub forma de dom, ce probabil era folosit in luptele cu rivalii din aceeasi specie sau cu pradatorii. De jur imprejurul acestui dom avea cativa bumbi ca niste cucuie, folositi probabil pentru a atrage femelele. Pachycephalosaurus a avut dinti mici, ce ii foloseau pentru a manca doar vegetatie moale - frunze si fructe. Date: lungime - pana la 8 m; perioada - Cretacic superior, aproximativ. 76-65 milioane ani.

Constituie un material didactic perfect. Jucariile figurine Papo asigura copiilor ore bune de joaca.

Colectia de dinozauri de la Papo ii ajuta pe copii sa isi imagineze ca acestia sunt inca vii si cutreiera Pamantul.
Dimensiuni produs: 14cm x H 9cm

 Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Varsta 3+

 

Adresabilitate Copii

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

33,33 lei   cu TVA

-10%

37,03 lei