IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Catel Poodle negru - Figurina Papo

P54025

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare

Descriere produs

Comentarii

Catel Poodle negru - Figurina Papo

Jucaria Catel Poodle negru este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Catel Poodle negru poate fi o jucarie pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Nu contine substante toxice.

Catelul Poodle negru are o blana groasa si parul cret lucios pentru a o pastra frumoasa trebuie sa aiba o dieta echilibrata.Poodle-ul negru este unul din cele trei tipuri de caine care si-a castigat faima de inotator. Desi a fost folosit ca "recuperator" Poodle-ul negru si-a dezvoltat o rezistenta la umiditate, fapt care il avantajeaza cand vine vorba de inot. Completati colectia de animalute cu acesta figurina realizata la un grad inalt de fidelitate.

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Dimensiuni:5x6x2cm

Varsta 3+

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

18,74 lei   cu TVA

-10%

20,83 lei