IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Caine Mastiff napolitan - Figurina Papo

P54023

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare

Descriere produs

Comentarii

Caine Mastiff napolitan - Figurina Papo

Caine Mastiff Napoletan apartine, cu siguranta, clasei cainilor de lucru. Capul mare, privirea inteligenta si comportamentul echilibrat fac din Mastiff-ul Napoletan un caine care se distinge din marea masa a raselor existente. Mastiff-ul Napoletan trebuie sa beneficieze de exercitii zilnice, si asta timp de 40-60 minute zilnic. Este un caine deosebit de afectuos, loial, o companie extraordinara pentru oameni. Se impaca deosebit de bine cu copii sau cu celelalte animale din casa, mai ales daca au fost obisnuite cu ele de mici.

Completati colectia de animalute cu acesta figurina realizata la un grad inalt de fidelitate.

Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual.

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Dimensiune: 10.4x4x7 cm.

Varsta +3 ani!

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

23,64 lei   cu TVA

-10%

26,26 lei