IMPORTATOR EXCLUSIV PENTRU TOATE PRODUSELE PREZENTATE

Broasca Testoasa - Figurina Papo

P50013

Disponibilitate: 24h in zile lucratoare-in limita stocului

Descriere produs

Comentarii

Broasca Testoasa - Figurina Papo

Jucaria Broasca Testoasa este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Broasca Testoasa poate fi o jucarie educationala pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Broasca Testoasa este o reptilă din ordinul Testudines. Este adaptată la mediul terestru. În România, trăiește în pădurile și regiunile de stepă din Oltenia, Banat și Dobrogea.

Dimensiune:8.5x4.5x4.5cm.; greutate: 47 gr.

Varsta 3+

Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual.

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

 

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

19,34 lei   cu TVA

-10%

21,49 lei